Vanntynnet oljemaling gravid

På butikken vi kjøpte den på sa de at den typen vi kjøpte var ny, og luktfri og kunne derfor brukes av gravide , men har jo alikevel mine tvil. Det finnes en ny type vanntynnet oljemaling kanske det er denne? Jeg brukte en slags maske når jeg malte med oljemaling i mine tidligere svangerskap. Kan jeg som gravid grunne?

Maling og graviditet – 3. Babyverden Forum forum.

Forum › Aktuelle tema › Helse og velvære Bufret Lignende 6. Så lenge det ikke er noe du kommer til å gjøre mange ganger over lang ti så mal i vei 🙂 jeg kjøpte vannbasert oljemaling (ikke spør hvordan de får det til 😉 ), fra beckers. Den lukta så og si ingenting. Jeg jobber som frisør, og stod med kjemikalier og ammoniakk nesten daglig hele svangerskapet, og fikk . Flere resultater fra forum. Gravid – hva skal man passe på? Bufret Lignende Mange gravide er engstelige for at maling, hårfarging, legemidler og kjemikalier kan skade barnet.

Les mer om hvilke forbehold du bør ta her.

Trulta spør eksperten: Hei! Fikk gravid på testen i går, på dagen for forventet menstruasjon. Jeg holder på å male inne med vanntynnet oljemaling , noe jeg gjerne skulle gjort ferdig.

Dette medfører jo da endel oppussing. Jeg er blitt anbefalt å ikke male av jordmor så dette gjør samboeren min! Vi har malt ca kvm tilsammen ink soverom.

Fikk anbefalt infra diamant maling som er en vannbasert oljemaling til . Med barn i magen, blir det ofte fart på oppussingsplaner. Kanskje har dere et barnerom som skal males babyrosa? Eller en sprinkelseng som trenger et malingsstrøk? Og den lenge planlagte oppussingen av stuen vil dere gjerne få unna før babyen kommer? Male når man er gravid , malingslukt og avgasser.

Jotun SENS er avgassfri og luktfri. Fordelen med oljebasert maling er at disse vanligvis har kort herdetid. Avgassingen skjer ofte i løpet av . Da jeg var gravid bygde vi på huset.

For sikkerhetsskyld spurte jeg både lege, jordmor, de som selger maling og mannen min ringte til Jotun, og alle sa at jeg godt kunne male med vannbasert maling. Jeg er i uke og lurer på om det er noe problem om jeg maler stueveggene mine.

Jeg snakket med Giftinformasjonssentralen ang. Hva er forskjellen på disse? Jeg har fått anbud fra to ulike malefirma, og de ene foreslo vanntynnet oljemaling , de andre foreslo oljemaling. Du må UANSETT gjennomlufte godt uansett maling du maler me og anbefaler jo at gravide skal bruke en maske når man maler, for man kan ikkje være 1 sikker.

Slutt å vær så overhysteriske. Før malte folk med oljemaling og kan jo ikkje si at mennesker er blitt skadet av det. Vanleg halvblank oljemaling brukte eg den gong. Mal ivei du, så lenge du maler med vanntynnet maling, bruker maske og lufter godt tror jeg ikke det skal gjøre noe. Men det spørs nok om det ikke er jeg som må male, og jeg er også gravid ! Malte i forrige svangerskap også, går så fint så!

Lufte godt og helst holde seg til vanntynnet maling. Også oljemaling frarådes brukt direkte på ubehandlede sponplater da malingen blant annet kan krakelere og det kan oppstå ubehagelig lukt og løsemiddelproblematikk. Det betyr for eksempel at gravide kan male og barn også kan være tilstede stede der det males med Sens.

Forberedelsene og forventningene før babyen kommer er mange. Et nyoppusset barnerom står ofte øverst på prioriteringslisten for det nye familiemedlemmet. Bekymringene for hvilke produkter som kan være skadelig for den gravide og det kommende barnet blir et svært aktuelt tema. Det er særlig hjernen og nervesystemet som angripes.

Løsemiddelbasert maling, oljemaling. De har fettvev som brytes ned av løsemidlene. Jeg er gravid med termin i slutten av september, og opptatt av å benytte materialer som avgir minst mulig skadelige utslipp, både de siste månedene av graviditeten og når barnet . Nå har jeg duk på dette spisebordet, men det er brunt som dere ser på bena. Stolene er i lik farge, men vil være et gigantisk prosjekt å pusse opp.

Det er så mange detaljer på stolene, som gjør at det vil bli veldig vanskelig å gjøre noe med de. Så det jeg tenkte var å male bordet hvitt, for så å beholde .