Sikksakk teppe strikket

I denne DROPS video viser vi hvordan man kan strikke et sikk-sakk mønster, som er brukt i flere av. Luftig babyteppe i glade farger i myk Pickles Pure Thin Alpaca. Dette teppet er enkelt å strikke og blir utrolig dekorativt. Sikk-sakk – teppe -1.

Fra: Special Price – Vanlig pris: 5-.

Hver dag legger vi ut tips om en gratis strikkeoppskrift. Noen ganger er det en ny oppskrift, andre ganger kan det være en oppskrift som fortjener å tas fram igjen. ANNONSE: Garn og utstyr hos Adlibris. De har lagt ut gratis oppskrift. Jeg har ikke tålmodighet til et stort teppe, selv om jeg kunne tenke meg å ha et slikt teppe og dra over meg når jeg ligger på sofaen.

Men, et dukketeppe, det kan jeg klare å få ferdig! Tusen takk for hyggelige kommentarer på forrige innlegg og et stort velkommen til ny følger. Jeg setter utrolig stor pris på at dere legger igjen hyggelige kommentarer.

Jeg fikk også et spørsmål om hvordan jeg strikket sikk sakk mønsteret som er på toppen. Pledd med sikk-sakk -mønster. Opplysninger – Originalgarn:. På vrangen strikkes m som de . Jeg har strikket , iallfall årets, fineste teppe;) Jeg er SÅ fornøyd!

Hun har strikket flere slike tepper, og da måtte jo selvfølgelig jeg prøve også. Det går fort å hekle desse små teppene. Litt meir tid tar det å hekle eit sofapledd. Likevel har eg starta på ikkje mindre enn to.

Her er det eine som er i lilla og gråtonar. Vi er tre på jobben no som har . Dette koselige teppe er strikket etter Pickles sikk-sakk – teppe oppskrift. Dette er en enkel oppskrift som passer godt for nybegynnere.

Det minner meg om teppet søsteren min fikk av sin amerikanske vertsmor og kom hjem med fra USA på slutten av 90-tallet. Et gammelt mønster som er like fint . Jeg hadde de ulike garnnøstene liggende, kjøpt for gavekortet jeg vant på Pickles i sin tid: nøster i glade farger og nøste med koksgrått Pickles Merino Extra Fine. Jeg oppdaget forøvrig at det koksgrå garnet var veldig mye tynnere og .

I dag ville endelig blogger ta imot bildene av sikksakk – teppet mitt. Jeg begynte å strikke på dette i sommer, etter å ha sett ideen på Pickles. Jeg valgte å bruke bomullsgarn (som var på tilbud akkurat da). Teppet var både enkelt og morsomt å strikke , og med tykt garn og tykke pinner gikk det relativt fort. Skal på nattevakt i natt og kunne tenkte meg å begynt på et nytt prosjekt.

Video er presentert for Camillas Garn og Trå av Øyeblikk via Camillas fotolinse, Camilla Wulff Bergland. Mitt er strikka i Falk, og det ble kjøpt garnnøster til dette prosjektet, resten var restegarn! Supert å bruke restegarn på et slik prosjekt som blir så fint!

Har valgt å ha striper som ikke var like tjukke bare fordi jeg ikke hadde like mye garn av alle farger. Men virkelig fint strikketøy til møter osv der strikkinga ikke . Har du sett de vakre, hekla sikksakk -teppene fra Missoni? De inspirerte Tone Iren , søster min, til å lage de sikksakkete teppene selv – med heklekrok. Hun finner alltid ut av slikt. Hun kan se et teppe , en genser eller jakke et ste og gå hjem og strikke eller hekle den.

Jeg kastet meg på, og har heklet flere . For å kvitte meg med litt av garnlageret, samlet jeg sammen alle de blå og hvite restene jeg fant av falk, sportsgarn, brødre, smart og rauma 3-tråds. Fant ut at jeg skulle strikke et sikk-sakk – teppe , etter mønster fra pickles. Har strikket et sånt i fjor, men da med babyull. Det ble litt for tynt, synes dette teppet . Såå fornøyd med mitt siste heklearbeid. Tok ikke så lang tid som jeg hadde trod.

Ronja koser seg på teppet. Er igang med et nytt, men denne. Kjekt når det er salg på garn.