Plasti dip biltema

For enkel omlakkering eller beskyttelse. Lakken påføres lett og fester på de fleste materialer. Gir en elastisk, gummilignende overflate som beskytter mot bl. Lett å fjerne etter bruk.

I går kjøpte jeg meg både sort og transparent gummilakk på Biltema for å teste ut. Planen er å påføre transparent lakk på deler av motorsykkelen for å.

Seneste i dag tok jeg et ekstra lag med Plastidip på passasjerfothvilere, sort matt. Blir overraskende bra resultat. Dette er første gangen jeg har brukt Plastidip , og jeg gjorde noen feil underveis.

Den blå maskeringstapen jeg brukte fungerer veldig bra, men på de store flatene brukte jeg maskeringstape som kommer på rull med dekkplast fra Biltema. Den tapen sitter mye bedre enn den blå, så da jeg fjernet den ble noe . Det er i første rekke produktet Plastidip som mange bruker for å lakkere felger og andre detaljer, men også Biltema er blant dem som merker at gummilakken er populær om dagen, sier daglig leder Knut Svenningsen i Biltema Norge. Vi har to typer det går mest i, grå og sort er det mest kjøpte, og de . Hvordan er det med bilvask når man har.

Plasti Dip til dere som har erfaring med det. Det som er viktigst for et bra resultat er . Vurderer å gummilakkere hele bilen utover sommeren. Er det noen som har erfaring med å lakkere hele bilen? Lite erfaringer å finne med norske produkter, mye fra USA blant annet.

Det jeg lurer på eksakt er: – Er det stor forskjell på kvaliteten? Svært slitesterk, fleksibel (4), vanntett, elektrisk isolerende, UV bestandig, rustbeskyttende og tåler temp. Det der såg jo faktisk ganske bra ut.

Lakken ligner mistenkelig på plastidip som er voldsomt i vinden for tiden. Skal tro om det kan være plastidip dette ? Jeg har ihvertfall tenkt å prøve dette på salongen og muligens blaseren om det blir bra. Men hvor får man tak i slike bokser i Norge?

Lignende produkter får du også hos blant annet cardip. Noen som har erfaring med plastidip på felger for å skjule dekaler? Biltema Örebro: min att gå dit min att cykla dit min att köra dit.

Plastidip : Ingen jävla aning men de tar verkligen inte min att få dom burkarna hemskickade. Jeg skal plastdippe hele e34n min snart, muligens førstkommende helg.

Kan dokumentere med bilder og lage en liten writeup. Har bestilt 8L Plastidip i matt svart og 6L xylene tynner, kjøpt inn proff malersprøyte fra biltema. Håper på et greit resultat :). Anbefales å bruke den elektriske sprøyten fra Plastidip. Då det blev lite problem vid turbo konvertering av HDn så kände vi att vi behövde göra nått kul, en tripp till.

PLASTI DIP GLOSSIFIER er en blank lakk som brukes over vanlig PLASTI DIP når det ønskes en blank overflate. Generell informasjon: PLASTI DIP er en unik enkomponent syntetisk, høyelastisk gummimaling som har de egenskaper andre ”coatings” ikke har. I tillegg til egenskapene nevnt over er den temperaturbestandig . Plastlakk og grunning vet jeg at jeg må ha, men funker biltema sin lakk bra eller ? Etterpå ville jeg lagt på ett lag med sprøytesparkel (IKKE biltema sin) ta heller clasohslon sin.

Men plastidip og lignende flasser ikke.