Plantelys clas ohlson

Gir frodige planter når du skal drive fra. La roser, klematis eller andre slyngplanter pryde porta. Lysrør eller LED er hovedsaklig de to type plantelysene som finnes på markedet.

Både IKEA og Clas Ohlson tilbyr dette. Bruk lamper eller sokler du allerede har, .

Jeg skulle gjerne ha fått tak i plantelys , men har iikke funnet ut hvor jeg kan få tak i det. Jeg kjøpte lamper og lysrør hos Clas Olsson, både til planterommet og til drivhuset. Clas ohlson har watts sparepærer (=mye lys og lite varme) som gjør en utmerket jobb som plantelys.

Forkultivering uten dagslys 3. Såing innendørs – Hus og hage – Kvinneguiden Forum forum. Hjem og fritid › Hus og hage Bufret Lignende 18. Anonymous poster hash: 2b35e.

Planter trenger lys ja,men ikke noe spesielt plantelys. Som koster skjorta forresten. Vanlige lysrør ,,hvite som fåes bla. I dette noe kan man feste en S-krok i passende størrelse, hekte S-kroken i en kjetting, og hekte kjettingen til en krok i taket.

På Clas Ohlson fås doble takarmaturer på 36W og 58W (link), akkurat hva man trenger! Jeg måtte nøye meg med 36W, men det går fint fordi kjellerommet er ganske lyst i seg selv. Trenger eit plantelys til frøsåingen innendørs.

Er ikkje særlig med sollys som slipper inn der hvor eg har frøene stående. Har lest litt her på forumet, og sett at lysarmatur er ein god og billig ting å bruke. Så eg søkte litt på Clas Ohlson og fant ei side med slike armatur. Jeg lurer på om det er stor forskjell på å bruke det som omtales som plantelys imotsetning til vanlig kunsting lys? Er dette lys planter kan dra nytte av eller står det bare å drar . Jeg kjøpte på Clas Ohlson og monterte dem i hyllene i kjellerboden, med tidsstyring.

Jeg og plantene ble fornøyde. Etter år med prøving så var han her! Du kan få kjøpt lysarmatur på clas ohlson og biltema og mange andre steder også.

Eller i vanlige el-forretninger som selger lys. Det er flere som har testet dette her på . Er det noen som har erfaring med plantelys når man starter sesongen inne på vinteren? Bør man kjøpe ordentlig plantelys , eller kan man bruke vanlige pære.

Men vil seff skifte den ut men vil helst det skal være av det riktige valge og av samme sokkelfestet E14. Men viss ikke det er til og mulig og krever større sokkel hvor kan eg eventuelt sta og finne pære som eg trenger for plantelys. Testfakta bemerker at dimmerne de kjøpe og brukte i testen var fra Clas Ohlson – men selv ikke LED-lampene fra samme butikk fungerte optimalt sammen med disse dimmerne. Her må du rett og slett teste ut hjemme og finne frem til hvilken LED-lampe som kan fungere best med dine dimmere. Stimulerer planter og vekster til å vokse.

Tidligere hadde jeg en pendel med lysrørpære. Jeg har en eføy som står i et mørkt vindu. Planten hadde da stor lengdevekst, som er tegn på for lite lys. Men jeg fant noe lys på Clas O. Har og et par lamper jeg bruker som rent plantelys til noen citrustrær og palmer. For å si det sånn, jeg håper plantene liker.

Ser bra ut dette selv lar jeg det spire i vinduskarmen i høy temp og setter de under plantelys når de har vokst litt.