Olibanum olje

Produsent og distributør av eteriske oljer, naturmedisin, naturkosmetikk, samt SPA, aroma og naturterapi produkter. Eterisk frankincecnse olje som er velegnet til moden og sensitiv hud. Virker stimulerende på cellefornyelsen.

Boswellia carteri Birdw. Kan også anvendes ved lett hoste og ypperlig til behandling av voksen hu arr og strekkmerker.

Denne oljen er fantastisk for huden! Den leger brannsår, utslett, kutt og skrubbsår. I dag brukes duften i form av røkelse til jul og ellers den eteriske oljen av frankincense.

Frankincens eterisk olje. Den eteriske oljen blir ekstrahert fra treets harpiks, og har vært høyt verdsatt siden før Kristus. Den ble blant annet brukt i religiøse ritualer, og røkelsen som de.

Olibanum har blitt brukt til røkelse i tusenvis av . Virak fåes ved inntørking av den melkelignende saften fra disse trærne.

Trærne vokser i Nordøst-Afrika, Sørøst-Arabia og India. Lett beroligende, ved meditasjon, ved lett hoste, lindrende, arr og strkkmerker, voksen hu parfyme. Deilig planteolje for aromaterapi, massasje, badekar eller duftlamper. Oljen fra blåbær er en rik kilde til essensielle fettsyrer samt E-vitaminer, som hjelper huden å beholde sin smidighet og reduserer de første tegn til aldring. In that part of the world it is better known as olibanum , coming from the Hebrew word חלבנה.

Can you eat frankincense? Aside from being burnt as incense, frankincense resin uses have historically included herbal medicinal remedies – which yes – involved ingesting small amounts. For those uses, the purist grades, without . Den har egenskaper som roer ned sinn og kropp, og kan hjelpe med å finne balanse og indre fred. En veldig god olje til meditasjon og spirituell vekst. It is also known as Shallaki or Salai Guggulu in Ayurveda.

Possessing a number of health benefits, frankincense oil is also used . A relaxing and focusing pure oil with deep, fresh, subtle hints of citrus and camphor aroma. Er god til moden og sensitiv hud. FRANKINSENCE Oljen virker stimulerende og sammendragende og er bra ved forebyggende behandling av rynker, arr. Det er synergieffekten (forsterkningen) mellom oljene som gjør salven så virkningsfull.

De eteriske oljene balanserer salven så den passer alle hudtyper alt fra en sensitiv hud til en person med uren hud eller acneproblemer.

Innhold: Strutseolje, økologisk sesamolje, bivoks, eterisk olje fra: olibanum og lavendel.