Mummi vinterkopp 2016

Koppene med motiv fra Tove Janssons fortellinger kommer i en rekke ulike design. Handle Skandinavisk interiør og design online. Kan sendes i posten , porto = 140kr, eller kan hentes på Majorstuen i Oslo.

På lager 2-dager for levering. Og for samlere er det artig å vite at den lille hunden Ynk er for første .

Antatt verdi med etikett, unntatt de eldste koppene som neppe har dette. Arabia, mummi frokostbolle lille my. Er det de som har størst sjanse for å bli verdifulle?

Jeg synes den med sausedyret foran peisen er så nydelig men den er jo ikke en veldig kjent mummikarakter egentlig. Selger denne koppen sida eg har av denne koppen. Kjempe gøy med dette innlegget, takk! Også kommer det jo en del .

Himmel og hav, jeg kan ikke skjønne hvordan jeg har endt opp med så mange kopper, men stas – dét er det! Synes det er litt stas med noen rosa kopper i samlingen og – da de har uteblitt litt til nå 🙂 . AnonymBruker skrev: Hvor bor du? Jeg vet hva årets vinterkopp skal hete, men kan ikke si det 😆 1 . Snow Horse”, Vinterkoppen 2og den er så himla fin!

Mummikopper har oppdatert . Det føles som år og dag . This Pin was discovered by Mariel Karlsen. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Når du har verdens beste kunder! I fjor var de allerede fri for vinter-kopper der da jeg var innom, og jeg var veldig glad for at jeg denne gangen var så tidlig innom at årets sesongkopp bare såvidt var . Mangler: vinterkopp.

Den har heldigvis begynt å ta seg litt opp nå. Uansett, jeg vil vise noen av gavene mine, for gaver er gøy. Jeg er ganske lett å gi gaver til. Så lenge det er noe med mummi , så blir jeg glad. Hadde alle (bortsett fra vinterkoppen ) fra før av , men det gjør ingenting.

Så er det musematte og strykelapper. Eg håpar at eg framleis kan le av dette, og denne fyren, i morgon, og at USA ikkje har fått ein spinnvill fyr til president. Eg er ikkje spesielt stor fan av Clinton, altså, men i dette valet er ho absolutt min favoritt.

Jeg har nemlig fått én for hver gang jeg. See what people are saying and join the conversation. Kategorier: Innkjøp og gaver, . De to neste koppene var det min kone .