Løveglass til salgs

Vi har nå løveglass til salgs fra Finn. Løveglass uten lokk selges. Må hentes i Trondheim (Angelltrøa) eller Hommelvik. Min søster har fått de tøffeste glassene.

Har du hørt om løveglass , eller har du noen selv kanskje? Jeg hadde ikke sett de før søsteren min sto glisende med to stk i hendene sine.

Så var hun utrolig snill å ga det ene til meg! LØVEGLASS (SOLGT) Selges kr 200. Toppen av glasset har et lite skår. Reklameskilt og Barspeil samt Dekorasjonsobjekter – Old.

NORGESGLASS Til salgs i HOLMESTRAND ,-. Glass med tettsittende glass-lokk og metallklemme. Norgesglass og løveglass selges. Le Meilleur står det i relieff i godset – betyr Den Beste.

Burde egentlig ha kasta de ut for lengst, men nå ser jeg jo at det er en verdi i de. Kan selge de samlet for 60- Ubrukte og som nye ! Tre helt ubrukte Løve Glass fra Drammen Glass, produsert i et mindre opplag i perioden. Nydelige løveglass ,liter i bra stand. Det er et lite hakk på kanten på lokket (se bilder) liter. Døren for deg som liker rene linjer og plane flater.

Galleri er vår moderne og tidløse dørserie. Her bryter glasspartier i geometriske former og. Det er Havas Work Club i London som sammen med regissør Thomas . Hadeland Siri – Osteklokke Pris: 1kr SOLGT 2. Tangen og Åskollen Historielag viser fram noen av perlene i samlingen fra Drammens Glassverk i Fossekleiva på Berger i sommer.

Er de fortsatt til salgs , gummiringer, noen som vet? Du har ikke de nødvendige tillatelsene til å se vedleggene til dette innlegget. Min blogg: Hagen ved havet. Mitt album på Hagepraten:. God søndag alle mann eller kvinner.

I dag er det jo faktisk Kvinnedagen.

Rosene er resirkulerte slik jeg pleier å gjøre. Jeg napper av de ytterste kronbladene. Pengene mine sparer jeg til London-tur i mars. Sushi til middag, og nå klar for senga.

Like stiv, men myyyyyye blidere!