Krom lakk biltema

Påfør grunning og la tørke. Unngå påføring i direkte sollys. Skal ikke overmales med klarlakk ,. Gir et kromlignende utseende på tre, metall etc. For all slags spraylakkering på de fleste materialer innen- og utendørs.

NC- kombilakk av høyeste kvalitet.

Velegnet for de fleste overflater. Varmebestandig spraylakk for lakkering av flater som blir varme, innen- og utendørs, for eksempel røykrør, utegriller, jernovner etc. Grunning må IKKE brukes, fordi den ikke tåler høye temperaturer. Med grunning, effektlakk og klarlakk.

Lakken er støvfri etter minutter og gjennomherdet etter timer. Gir høy finish og overlegen slitestyrke. Metallic lakk bør alltid overlakkeres med klarlakk for best resultat.

Klarlakken er støvtørr etter minutter og gjennomherdet etter et døgn.

Høy luftfuktighet gir lengre tørketid. Denne lakken er ikke særlig god. Bilpleie, dekk og styling 8. Båtforumet – baatplassen. Kabinetter og modifikasjoner 22. Jeg har også testet ut denne nå, og kan si at denne lakken alene tilfredsstiller ikke meg.

Ja det er faktisk verdt å vie et blogginnlegg om dette produktet. Den smitter av også etter tørk. Jeg aner ikke hvor mange ting jeg har lakket med denne lakken, men det er ikke få. Her kommer et lite utdrag: Vinflaske-stativ, tidligere sort.

Trerammer, tidligere mørkebrune. Etter grunning er tørr, klebeduk igjen før lakk. Jeg ville brukt tokomponent grunning (2k), en epoxygrunning, . Du får i så fall kjøpt det på biltema. Har NÅ: Ymse bil OG Argocat offshore katamaran. Noe av det jeg har HATT: Suzuki TSX . Så jeg fant meg en krom spray på biltema i stedet- og har spraya nå i kveld.

Har akkurat kjøpt to bokser på mekonomen, er kjempefornøyd med den:) men, ser ut til at biltema sin er lik så fin altså 🙂 tror at jeg kommer til å bli.

Er det noen som har erfar. Skulle jeg gjort det om igjen ville jeg forsatt fått hjelp til sandblåsingen, men gjort både grunning og lakkering selv. Mulig at heftig bruk av krom -polish før montering har vært medvirkende til at den har holdt seg.

Jeg brukte biltema sin varme lakk hot paint eller noe. Biltema Dette ser ut til å ha. Den lakket jeg eksosen med.

Jeg pusset først eksosen med en stålrondell på drillen for å rispe den opp i krommen slik at lakken satt bedre. Lakket et strøk med denne lakken og lot det størke. Monterte anlegget, og kjørte det varmt.

Via lenkene under produktene kan du se noen fargeforslag. Noen som har prøvd dette og vet at det. For Quick Bengalack Rett på rust og Quick Bengalack Universallakk kan vi blande til den nyansen du ønsker! FØR: armet messingstake fra Fretetx til 4- kr. Vært på utkikk etter en sånn en god stund faktisk.

ETTER: Har fått runde. Som oftest bruker jeg å lakke 2-omganger for at det skal bli fint. Men med denne Chrome lakken fra biltema som tørker fortere enn fort .