Idas fristelser boller

Denne hvetebaksten er så sinnsyk god. Store, luftige og litt seige boller som smaker fantastisk godt. Jeg må bare si at det er kanskje de beste bollene jeg har spist, hehe. Jeg steker dem i en form som gjør at bollene vokser inni hverandre, det gjør at sidene blir veldig myke. Her kommer oppskriften . I kveldens episode av Idas Fristelser på TVså lager jeg èn bolledeig med to forskjellige utfall.

Den ene skal fylles med kanelfyll, pluss av undersiden av bollene er dekket med en sticky nøttekaramell. Lag også en kremostglasur til å toppe bollene me da snakker vi. Den andre bolledeigen skal fylles en . Ja dere, jeg overrasker stadig meg sjæl når det kommer til hva jeg synes er best av godsakene jeg baker.

Disse bollene kommer HØYT på lista. Du skal faktisk lete ganske så lenge etter bedre kanelboller , selvskryt, yes! Men det som gjør disse så syke i hue er at bollene er luftige og litt seige og . Skoleboller eller påskeboller ? Jeg velger å kalle dem for påskeboller siden det er påske. Det er fint vær, det er søndag, folk er kanskje litt slitne. Og hva passer vel bedre da enn BOLLESØNDAG!

Bland sammen mel, gjær, sukker og salt. Hell melk i smeltet smør, varm til ca. Tilsett væsken, og elt i minutter.

Samle deigen til klump, legg . Start med å lage vaniljekremen (se nedenfor). Smelt smøret og tilsett melken. I tredje episode frister Ida med luftige hveteboller med deilig kremostglasur! Se videoinstruksjon over.

Dette er boller som er så luftige at du nesten frykter at de skal lette. Hun veier … de heldigvis godt . Hvetebakst er kanskje noe av det beste som finnes, og når du kombinerer det med sjokolade så er det bare å gi etter først som sist. For disse snickersbollene er bare helt fantastisk gode!

Kombinasjonen av luftige boller og smak av karamell og nøtter er en garantert suksess, så her er det bare å sette i gang . I beskrivelsen av bollene stod det at de blir like lette og luftige som kjøpeboller. Jeg ble nysgjerrig da jeg leste oppskriften, for både ingrediensene og fremgangsmåten er litt annerledes enn ved vanlig gjærdeig. Idas fristelser karamell kanelboller og boller med mandelkrem. I tillegg kan oppskriften brukes til annen søt gjærbakst som kringler, skolebrød eller kanelboller. Oppskriften gir rundt boller.

Bufret Lignende Vurdering: – ‎1stemmer – ‎min Jeg så idas fristelser lagde disse. Hei Nali, Jeg tror nok ikke det var den samme oppskriften som denne, Ida brukte på tv-programmet sitt. Kreative smaksopplevelser i lekker innpakning og gamle klassikere i ny drakt er stikkord når Ida inviterer kjente bakere og gode venner inn på sitt kjøkken. Gjennom episoder vil Ida servere alt fra bakst med øl til syndige sjokoladekaker og muffins.

Og selvfølgelig, hvis jeg har bakt ett eller annet, boller for eksempel, så går det mye i dét. Jeg er blitt veldig hekta på kanelboller i det siste. Jeg prøver å spise en kanelbolle hver dag! En smak av disse bollene tar deg rett til himmelen.

Gran-Jansens Skal vi danse-konkurrent Jorun Stiansen. Og en genial måte å bruke epler på. KARAMELLISERTE EPLER Skrell eplene og fjern kjernen. Ha i eplene, sukker, salt og kanel. Stek til eplene er møre, men ikke … En älskad klassiker med .