Helene hennie blogg

Bufret Oversett denne siden interior design norway. Da har jeg og min kjære blitt huseiere. Vi har kjøpt vår drømmebolig på Vinderen. Prosjektet ferdigstilles i august.

Jeg gleder meg så utrolig masse til å flytte inn sammen med mannen i mitt liv Nå klør det i fingrene med tanke på innredning.

Jeg elsker absolutt alt i leiligheten – kanskje ikke så rart ettersom jeg elsker alt som har med Slettvoll å gjøre. Hennie er utrolig god på å utnytte plassen optimalt, finne lekre fargepalleter, sette samme interiør og mixe og match slik at ting faller . Hver gang jeg åpner den, opplever jeg noe nytt. Helene Hennie – inspirasjon og forbilde. Detaljer, møblering, tekstiler, lyssetting, fargespill – perfekte kombinasjoner og en stor inspirasjonskilde når jeg selv innreder. Jeg blir ofte inspirert av ting jeg ser i bøker.

Og sist jeg rundet tall fikk jeg to knakende flotte bøker i gave! Sikre kilder bekrefter at Tone Damli og Aksel Hennie har flyttet fra hverandre.

See more ideas about Beach house, Beach houses and Family room. Ah como amo espaços assim! Jeg sa at jeg er en amatør interiør blogger og vet veldig lite om interiør, men ville lære meg og vite mer om interiør, derfor begynte jeg å blogge.

Trenger å finne en interiørblogg som ikke har denne stilen, men mere en blanding av Annemone Wille Våge og Slettvoll. Elliot-serien kommer med fleksible løsninger, noe jeg liker godt. Her kan man sette sammen etter eget ønske, og man får akkurat det som passer best inn i sitt eget miljø og smak.

Sofaen har dype seter, og innbyr til å krype opp i. Bloggen min er ikke to uker gammel enda og det er veldig hyggelig med besøk fra ukjente 🙂 Flott blogg du . Til dere som lurer på hvordan vi kan leve i mørketiden her nord. Denne er til dere der sør. Dere som aldri har vært nord for Sinsenkrysset. Som tror Trondheim er i nord. Tilgjengelighet: real madrid supporter klubb video liverpool birmingham yeast for whisky På lager.

Trym, Sigur Peder, 34:34. Thomas, Mattias, Iver, 35:37. Knut, Lars Kristian, Sverre, 36:28. Marie, Ask, Lars, 38:50.

Katrine, Hennie , Karoline, 39:16. Victoria, Kristian, Anna, 39:37. Gemmer å skrive at jeg skal bruke sofaen til spisestuebordet, var så logisk i mitt hode.

Var innom slettvoll of den sofaen kosta 27.