Glasskutter clas ohlson

Er det noen som veit om det er mulig å få tak i flaskekutter i Norge? Noe lignende som de bruker her? Du kan kjøpe glass skjærer på clas ohlson ! Det finnes spesialbor man kan bruke.

Personlig liker jeg vanlige glasskuttere, som riktignok krever en stødig hån men er billige i innkjøp.

Dette innlegget har blitt redigert av . Foto: Øivind Lie Vis mer. De billigste sagene holder i massevis, og de koster heldigvis ikke mer enn 3- 4kroner på Biltema. Rene kutt Disse sagene skjærer glass som smør, og du har full kontroll. Hvor man bare lager en rift i glasset, så må man dunke sprekker etter riften ifra motsatt side . Skal se om jeg finner noen linker til tanga.

Finner ikke noe tang jeg. Her finner du tusenvis av smarte, sikre, miljøvennlige og .

Så til denne jobben trenger jeg en glasskutter , eller glasskjærer. Og til de som tror jeg skal bli helt gal og kutte i vei glass som en maniac, sånn at jeg plutselig ikke har fingre lenger til å skrive på Akvaforum støtt, så kan jeg berolige med at jeg skal ha hjelp av gubben til . Til CCD: kjøp et stykke optisk glass i riktig tykkelse hos Edmund Optics, og en glasskutter hos clas ohlson. Clas Ohlson ble grunnlagt i 19i Insjön, Sverige?

Litt svinn mht glass (noe knakk der de ikke skulle knekke) men jeg fikk til . Fant ikke den gode gamle ribba ramma fra ikea, i alle fall ikke med vanlig glass, så jeg måtte benytte meg av clas ohlson sitt utvalg istede. Treskruer 200stk 6-( clas ohlson ) 40x6cm ventilasjonsbeslag 5-(Biltema) 300x17cm Syrefast fluenetting 13- (Byggmaker)(Syrefast er litt drøyt men var det eneste di hadde) Glass og lister! Noe jeg hadde fra før, Litt smalt glass men kan . Verneutstyr (Briller, hansker).

Jeg tegnet først opp skissen over hvordan motivet skulle være, så laget jeg en linje ved hjelp av sprittusj (den røde linjen) for å markere for langt ut den skulle gå. Brukte en glasskutter for å få av bunnen, og kaffefilter i bunnen. Diamond tipped cutting wheel. Kjøp en liters flaske med vann og en pose med skjeer. Alt du trenger er en sånn, en flaske og en kul skjerm, eventuelt en skarp kniv.

Lampen består av en gammel melkeflaske som min bestefar brukte på jobb, en lampesokkel til flaske kjøpt . Slik som det meste du får. Frakt på kr uavhengig av.

Har kuttet opp flasker på andre måter, men syns det hadde vært greit og lettere med en glasskutter. Opp til dager åpent kjøp.