Gammeldags tørkestativ i tre

Jeg husker jeg gikk og tittet på klesstativ, over hagegjerdene, da jeg var yngre. En litt merkelig gesjeft for ei lita jente som hverken hadde hus eller hage selv. Men jeg syntes de hvite tørkestativene i tre var så vakre. De som stod inne i disse gamle og litt overgrodde hagene der gjerne en bestemor kom ut på . Vi har produsert ett nostalgisk tørkestativ , som det var så mange av i gamle dager.

Hvitmalt i høy kvalitet.

Det er ingen omtaler enda. Da egen hage faktisk ble en realitet, måtte tømrermannen min frem med både blyant og hammer. Raskt ble et koselig tørkestativ tegnet ned på papir og siden rent fysisk plassert i det grønne utenfor det gamle hvitmalte huset vårt.

I mitt arbeid som journalist har jeg ved . GLASSKLOKKE I NIKKEL OG GLASS. Et unikt og fantastisk flott tørkestativ i tre med vakre detaljer (sammenslåbart). Med dette tørkestativet får man en virkelig gammeldags følelse på vaskerommet.

Pent tørkestativ i høy kvalitet av hvitmalt tre.

Og når man har fått et så flott tørkestativ , da går faktisk den kjedelige jobben litt lettere også. Noe av det fineste er at tørkestativet er lagd av de gamle takbjelkene fra huset vårt. Godt for meg som elsker gjenbruk og ordentlig solid treverk. Etter noen strøk med linoljemaling, vil det tåle godt å stå ute i regn og . Uansett: På sommeren foretrekker jeg å henge klærne ut, på mitt nye gammeldagse tørkestativ. Sjøl synes jeg stativet er veldig fint, og det.

Jeg venta en sesong før jeg malte stativet, fordi trykkimpregnert treverk har en tendens til å være ganske fuktig når du kjøper det. NOSTALGISK TØRKESTATIV I TRE Tørkestativ nostalgisk L:300CM. Stativet er beregnet til nedgraving, slik at man kan tilpasse det til ønsket arbeids. Mangler: gammeldags. Kan vi snekre et slikt gammeldags tørkestativ , Thomas?

Joda, for klesvask kan også bli idyll. Se for deg at været er fint, en liten bris i luften, solen skinner og du skal henge ut klesvasken. Ville det ikke vært fint med et koselig tørkestativ.

Lei for å si det, men på lik linje meg trampoliner og andre ting som ruver i hagene så er disse aluminiums tørkestativene mindre . Hei til deg,utrolig koselig tørkestativ, minner meg om. Prinsesse Vilikkes Hus: DIY–Tørkestativ med materialliste. Først skrar vi til lengder på 1cm.

Dette ble høyden på stativet. I magasinet Gamle hus, hager og interiør fant jeg i fjor `oppskrifta`på sånn ordentlig gammeldags tørkestativ. Sånn tørkestativ ønsker jeg også meg. Om du ikke er heldig og kommer over et som skal rives og kastes,så tror jeg dette kan bli problematisk å få tak i. Men det kan fint lages selv. Impregnerte,kraftig boks i alle fire hjørner,som settes fast i pålesko som igjen er støpt ned i grunnen.

På samme måten som når man setter opp et gjerde. Luft- og soltørkede klær er friskt og lekkert! Gi tørketrommelen noen pauser med ditt eget solide tørkestativ. Her får du tre gode alternativ. Har du lyst til å snekre et gammeldags tørkestativ i tre , er det denne kroken du skal benytte for å feste klessnoren.

Altså sånn gammeldags tørkestativ i litt kraftig tre. Noen som vet om man får kjøpt det ferdig. Til barnetøy, vaskerom eller hytte. Spilene er impregnert slik at de tåler våte klær.