Gammel stil interiør blogg

Det begynte som en byggeblogg og dagbok over arbeidet, men de mange som besøker Anettes hus i dag, får inspirasjon til mye mer enn husbygging. Interiør , arkitektur, gamle sjarmerende . Er du mest interessert i interiør kan du i tillegg kose deg med disse åtte bloggene som er de største interiørbloggene i Norge i skrivende stund: Anetteshus. Anette har Norges største interiørblogg og en landlig og nostalgisk interiørstil.

Mange flotte bilder med fokus på detaljer. Hvit shabby chic- stil.

Anette Philstrøm Karlsen fra Halden står bak bloggen anetteshus. Siden kom jeg aldri hjem fra gården uten en eller annen gammel ting jeg hadde funnet. Vårt vesle bad under trappen er bygget på 60-tallet og vi har innredet rommet i en stil som passer tiden. Liv Sandvik Jakobsen jobber som frilans interiørjournalist og driver interiørbloggen Livs Lyst. Litt oppdatering fra livet.

Jeg er ikke så aktiv på bloggen her. Men det kan fortsatt komme ett eller annet innlegg her. Slik får du landlig interiør på hytta.

Liker du den landlige og frodige stilen? I stedet for å pusse opp, endte hun med å pusse frem gammel nostalgi. Landstil i drabantblokka. Nine Jentoft Træland har skapt en gjennomført landstil i blokkleiligheten på Stovner i Oslo. Etterhvert gikk stilen min fra det Franske landlige til en mer industriell stil.

Da kjøkkenet skulle pusses opp forsøkte jeg å lage en følelse av New York. Gjennom bloggen fikk jeg mange spørsmål om interiør. Jeg fant derfor ut at jeg skulle gi ut boken Inspirasjonsguiden sammen med min gode venninne Sølvi . Artikkelen er over år gammel.

Fredag kveld var eliten i den Norske bloggverdenen samlet på Hotell Continental over Theatercafeen i Oslo for å feire seg selv. Vi gir deg en liten guide til fargesterke blogger – med bloggere som ikke er redd for gjenbruk, farger og mønstre. Tipsy Tessie er år gamle Therese, tobarnsmamma og kreativ så det spruter ut ørene.

Sjekk det fargesprakende kjøkkenet med Thereses favoritt – plast fra . Selv om huset er i gammel stil både utvendig og inne er funksjonaliteten toppmoderne. Vil du se flere hus i sveitserstil? Her er det vannbåren gulvvarme og balansert. Da kan du bruke søkefeltet her på bloggen og du vil få opp flere titalls flotte hus i denne stilarten.

Det skyldes tidløs design som ikke går av moten, og som passer minst like bra i en moderne leilighet som i en gammel villa.

INTERIØRTIPS Klassiske dører med uttallige fargevalg. Hus fra 20-tallet eller nybygd villa? En eklektisk stil er kanskje ikke i seg selv en stil , men en bevisst stil hvor du velger det beste fra forskjellige stilarter.

Hanne Flagtvedt foretrekker denne stilarten. Men det gamle kjøkkenet var helt klart mer i min stil og definitivt mer unikt enn det fremstår i dag, selv om det var noen ting som irritererte meg en god del 😉 Begge kjøkkenene er riktig nok ikke i nærheten av å være hvordan jeg ser for meg mitt fremtidige kjøkken, men jeg kan likevel sette pris på hvordan ting . Håper du liker det du finner her hos meg. Veldig koselig hvis du også legger igjen noen ord så finner jeg deg . Lekre stoler i en mer herskapelig stil sammen med lekkert sølvinteriørdetaljer. Det er kanskje ikke så rart at så mange er interesse i hjemmet til Olivia Angeline.

For både hjemmet og Instagram-kontoen skiller seg ut med sin mystiske og mørke stil. Det har jo lenge vært inn med sort og mørke farger i interiøret , men jeg har vel kanskje tatt det litt lengre i hjemmet mitt, sier hun og ler. Er på jakt etter en god interiørblogg. Jeg elsker det klassiske-, eklektiske-, Hamptons- og den industrielle stilen.

Jeg liker også nordic scandi. Kjøkkenet er selve husets hjerte, og i høstmørket er det der vi samles rundt bordet med levende lys og kos. Fotograf og stylist Annette Nordstrøm har besøkt et klassiskt kjøkken på Frogner i tidsriktige gråtoner.

Ute har høsten kommet med storm og kaldere vær enn vanlig. Da er det på høy tid å innse at vi .