Frankincense eterisk olja

Kan også anvendes ved lett hoste og ypperlig til behandling av voksen hu arr og strekkmerker. Denne oljen er fantastisk for huden! Frankincense , også kalt virak, er en eterisk olje som utvinnes fra Boswellia treet. Frankincenseolje blir også kalt Olibanum Olje eller Oil of Libanon og er faktisk . Dette er en fantastisk olje.

Ha den i diffuser, og den virker oppløftende,.

Den virker først og fremst på nervesystemet,. Den eteriske oljen har en varm, treaktig og søt duft. TERAPEUTISK: Oljen er svært anvendelig ved massasje og i bad. Generelt er den dypt beroligende, revitaliserende og oppløftende. En ansiktsolja utan olibanum är som raggmunk utan lingonsylt!

Jaha, och var hittar jag detta underverk i eterisk form då? Den inneholder også andre triterpener og slimstoffer. Köp ekologisk frankincense eterisk olja av hög terapeutisk kvalitet.

Eteriska oljor för hudvård och aromaterapi. Virker stimulerende på cellefornyelsen. Velegnet til moden og sensitiv hud. I hudvård anses oljan motverka rynkor och anväbds till antiage.

Underbar i hudvårdsprodukter, massageolja, aromaterapi mm. I dag brukes duften i form av røkelse til jul og ellers den eteriske oljen av frankincense. Plante: Olibanum (Boswellia carterii) Familie: . Når vi inhalerer en eterisk olje påvirkes produksjon av endorfiner, dopamin og serotonin, og som kjent er dette stoffer som setter lykkehormoner i kroppen. Denne oppdaget jeg i fjor og den har blitt min favoritt. Råvaran till denna olja , hartsen som i Bibeln kallas kort och gott rökelse, är ett av de äldst kända doftämnena.

Den lukter så utrolig godt. Olibanum frankincense (rökelseträd) eterisk oljaär Balsamisk, söt och medicinsk doft. Bra för torr, mogen och oren hud. Latinskt namn: Boswellia serrata. Framställning: ångdestillation.

Ursprungsland: Indien Färg : färglös – ljusgul. Parfymnot: bas – mellan. Doftbeskrivning: Frisk .

Innhold: 1 frankincenseolje fra India. Sertifisert økologisk av The Soil Association. S ertifisert vegansk av The Vegan Society. INCI: Boswellia neglecta resin oil.