Epla no shops

Butikknavn, Produkter fra denne butikken. Epla er et nettsted for kjøp og salg av håndlagde og andre unike ting! Eier: Ellinor Solbakken, 3 . Butikk På EplaHåndlaget, EplaMote og EplaSamler kan du enkelt åpne din egen nettbutikk og være i gang med å selge på få minutter. Her på Eplemarkedet vet du knapt hva som kan dukke opp!

Det er mye håndlaget av Synnøve Heggeli.

Vintage elefant i porselen fra Vintage og retro. Alle produkter blir sendt . I butikken finner du nå bare keramikk. Noe er laget på dreieskiva men jeg bruker også andre. Så gøy at du ville besøke vår lille butikk.

Her kan du kjøpe personlige fødselstavler og kule plakater til din lille søtnos. Håper du finner noe du liker. Majakjolemønster – sy selv!

Materialpakke med stoff, mønster og knapper, str. Kjole med silketrykk – vinrød. Velkommen til min bittelille butikk her på epla.

Butikken vil by på varer i forskjellige teknikker såsom broderi, strikking,. Håndarbeid til glede og nytte:). Her finner du babyklær fra 0-år, både strikket og heklet.

Du vil også finne ting som er sydd. Alt er strikket eller heklet for hånd av meg, og mye finnes i bare ett . Trollsmedbutikken trenger en skjeinings. Så den er tømt for mye varer og mye er på salg. Jeg er fascinert av gamle mekaniske urverk og lager smykker av disse små kunstverkene.

NOE VINTAGE, NOE NYTT – ET MILJØVENNLIG ALTERNATIV: Jeg er kunsthåndverker og gullsme og dette er butikken med unike, miljøvennlige smykker jeg . Fra – på mange varer. Faia Accessories selger. Besøk meg gjerne i Lilleboden og Hobbyglede butikkene mine her på Epla også. BETALING: Nå kan du betale med Vipps!

Velg privat oppgjør og skriv det i meldingsfeltet når du bestiller. Du trenger ingen egen PayPal- konto .

Fordi jeg synes det er trivelig å gi litt tilbake, vil alle som handler hos BeChained motta et lodd per kjøpte vare. For å se ting in the making kan du følge meg på Instagram for en sneak peek på TinaTing før. Jeg heter Marianne Moe, men siden en av mine navnesøstre alt er etablert her på epla,. Velger du PayPal refunderer jeg beløpet, velger du privat oppgjør, trekker jeg ifra på fakturaen.

Salgsvarer ligger nederst i butikken.