Cozy room lysestake

Hva er det som skal til for å få et koselig hjem og hvorfor har vi igjen begynt å være opptatt av å ha det koselig, både internasjonalt og i Norge? Oslo Design Fair vil under messedagene 28. The Return of Cosy gjennom egen tendensutstilling og i det faglige programmet. Gir et nydelig lys … Pris29-.

Dråpeformet lanterne grå.

Tore-Garden er en spennende nettbutikk full av fine ting til deg og hjemmet ditt. METALL-LYKT ANTIK SORT LITEN. HØY VASE MED RUSTIK SORT. Viser til (av produkter) . Produkter fra COZY ROOM.

DRÅPEFORMET SORT LANTERNE. Glassklokke med sort metalbunn.

Lykter, lysestaker og lys. Lysestake lys, mørk metall. Flott stor lysestake , i jern. Autentisk lysestake med plass til lys, flott patina. NB: Kirkestakene er laget som … Pris79-.

Candle stan Molecular brass plate 10. Tealight holder, Dipdye, light brass finish, dia. Cozy Room står for Dansk Design.

Hos oss finner du en eksklusiv avslappet stil, med rå overflater og naturlige materialer ❥. Offer Signature Facial Treatment. Præsenteres på Formland og sælger til blomsterbutikker, interiør- og gavebutikker. BOMULD PUDEBETRÆK LYS BLÅ eller grå 40XCM. Selger diverse lysestaker.

Alle lysestaker er ny eller ubrukt. Beløpet overføres via vipps eller PayPal på forhånd eller sendes via postoppkrav. Utrolig stilig, svart lysestake til stearinlys.

Ekstra flott med svarte stearinlys. Det å si opp kontoret i byen var litt skummelt, men jeg har ikke angret ett sekund. Da jeg skaffet meg det var jeg ikke like ofte på reisefot som jeg har vært det siste året, og derfor setter jeg uendelig stor pris på å være hjemme når jeg først har muligheten nå. Hjemmekontor for meg er gull verdt, og jeg elsker .