Cortina soft toving

Cortina soft er velegnet til tykke gensere og gode vinterluer. Det egner seg også godt til toving , og til å lage f. Dette er et rent, ubehandlet ullgarn. Ideelt til toving – 1 ull. Strikkefasthet: 12m = 10cm.

TOVING – VIKTIG GENERELL INFORMASJON: Hvitt garn som er bleket, kan IKKE toves (naturhvitt er ikke bleket).

Vask plagget i maskin på eller grader finvask. Bruk grønnsåpe eller Milo. Et tykt ullgarn som er ideelt til toving , perfekt til tilbehør. Har strikket et par tøfler i Cortina Soft. Det skulle være en julegave til en voksen dame.

Det er faktisk første gangen jeg har strikket med dette garnet. Her er resultatet etter en omgang i vaskemaskin. At jeg aldri lærer at jeg bør være forsiktig og .

Flere er sikkert lei av mine tøfler, men skitt…nå sier jeg meg fornøyd med masketall og lengde. Har nå strikket og tovet flere par i det siste, men ikke blitt helt fornøyd. Toving er ingen eksakt vitenskap og mye er skrevet om toving i bøker og på nett. Vi liker at slikt som luer osv er myke, lodne og jevnt tovet. Vesker og slike ting kan være noe mer tovet , og nesten som filt.

Derfor passet det perfekt å strikke et par søte tovede tøfler nå. Hvitfargen er Cortina og rosafargen er Cortina Soft. Rosafargen tovet MYE bedre enn . Tova tøfler Cortina eller Naturgarn Soft på pinne nr. Jeg strikket på pinnenr. Legg opp masker og strikk cm.

Har selv egentlig aldri lært å strikke, men for to år siden lærte jeg meg å strikke tovede votter og de ble godt mottatt av både mann og barn. Fell til tå som beskrevet under. Nu har jeg så veldig lyst å strikke nye votter, særlig dattera trenger nye. Men jeg har bare Iglo soft garn fra Trysil eller Cortina Soft fra Gjestdal. Toves i maskin på grader.

Sitteunderlag til neste tur strikker du på en kveld eller to! Garnet må være i 1prosent ull.

Fire eller fem nøster garn per . Og lunere blir de med et tovet sitteunderlag i ull. Noen hadde fått nyss om at jeg smått har begynt å lære meg å strikke, så jeg fikk en pose med en del nøster Cortina Soft i flere forskjellige farger. Da ble endelig mannen sitt sitteunderlag også ferdig. Fikk ikke tatt bilde med det i stolen, for den ligger i bobilen som står på veksted.

Mitt sitteunderlag som jeg laget tidligere, kan du se her. Nærbilde av nålefiltinga. Nålefiltet motiv, etter toving. Nå skal vi ikke fryse i ryggen, når vi . Disse tova vottene er størrelse 6-år.

Tovede barnevotter (oppskrift). Oppskriften skal ikke videreselges som mønster eller brukes på produkter som legges ut for salg.