Cortina garn sparkjøp

Ideelt til toving – 1 ull. Strikkefasthet: 12m = 10cm. TOVING – VIKTIG GENERELL INFORMASJON: Hvitt garn som er bleket, kan IKKE toves (naturhvitt er ikke bleket). Vask plagget i maskin på eller grader finvask.

Bruk grønnsåpe eller Milo. Materialer Cortina Soft (1 ull), nøster à g hvitt nr.

M=maske, omg=omgang, arb=arbeidet, beg=begynn, sm= sammen, lm=luftmaske(r), st=stav(er), hst=halvstav(er). Pure Merino superwash 50gr garn nøste. Babyull Merino garn 50gr nøste. Cortina Soft 50gr garn nøste.

Sportsragg 50gr garn nøste. Ullteppegarn 50gr nøste. Cortina soft er velegnet til tykke gensere og gode vinterluer. Det egner seg også godt til toving, og til å lage f.

Dette er et rent, ubehandlet ullgarn. Mangler: sparkjøp cortina soft oppskrifter cortina exclusive garn tovet sitteunderlag cortina oppskrift tove ullteppegarn garn toving cortina genser rundfelling Folk søker også etter Cortina-garn – Hus og hage – Kvinneguiden Forum forum. Hjem og fritid › Hus og hage Bufret 29. Noen som vet hvem som produserer CORTINA-garnet (som kan toves)?

Det skal gå ut av prod og jeg er. Eller noen her inne som har cortina-garnet i fargenr 7(grå) som vil selge meg? Saken er at jeg fikk endel garn fra mamma og tante da jeg begynte med dillen, og her er det foreløpige resultatet: Det brunrosa. Det turkise paret er strikket i Cortina fra Gjestal, og det tovet ikke like lett.

Det blågrå paret er Naturgarn soft fra Sparkjøp , og dette garnet tover greit. Instagram contents and statistics is on the web with a new design exprience in hashtagist. Vi foreslår et superkult gjensyn med det trendy 70-tallet! Vi bare MÅ-HA en ØRSDAL UNI-GENSER i myk, lun og litt chunky garn i ren, ny ull. Garnet jeg bruker heter “ Cortina Soft”, og det kan man kjøpe på Spar Kjøp i flere farger.

Jeg liker den mellomblå fargen og gråtonene. Lengden tilsammen skal være 1m som vil si 100cm. Den skal strikkes med to garn samtidigt. Jeg var likte mest den skissen siden den var litt mer spennende i mønsteret.

Jeg valgte å bruke garn CORTINA kjøpt på sparkjøp for kr.

Her finner du lenker til flere hundre gratis strikkeoppskrifter på nett. Denne har jeg strikket to av, i Safirgarn og Rubingarn fra Sparkjøp. Link til oppskriften finner du på denne siden. Lueoppskrift etter eget hode, Apple-logoen fant . Forelsket meg helt i disse nissene, men garnet hadde de ikke i noen av butikkene jeg var i. Endte opp med å bestille fra Sparkjøp.

Der fører de Cortina garn ! Og leveringen er ganske kjapp! Sitter å strikker i cortina nå jeg xD syns det var veldig godt å strikke med jeg en av mine tusen prosjekter da hehe . Jeg turde ikke å bruke dyr Alpakka, så jeg kjøpte Cortina på Spar Kjøp. Den er nok litt tyngre enn originalen ville blitt, men billigere og deilig å ha på seg allikevel Kanskje like greit at .