Cortina garn fargekart

Cortina soft er velegnet til tykke gensere og gode vinterluer. Det egner seg også godt til toving, og til å lage f. Dette er et rent, ubehandlet ullgarn. Et tykt ullgarn som er ideelt til toving, perfekt til tilbehør.

Dale Garn er din garanti for kvalitet og faglig kompetanse.

Noen hadde fått nyss om at jeg smått har begynt å lære meg å strikke, så jeg fikk en pose med en del nøster Cortina Soft i flere forskjellige farger. Men jeg er ikke helt sikker på hva jeg kan bruke dem til. Men spesielt to av fargene er så fine, både hver for seg og sammen, så jeg er bare nødt til å finne på noe . Denne siden skal gi deg inspirasjon til å strikke – til Europriser.

Vi skal legge ut oppskrifter, beskrive garntyper og tipse deg om hvorfor du skal velge hvilke garn til de forskjellige oppskriftene. Hjelp oss gjerne – så denne siden blir akkurat det du ønsker den skal være. Under finner du forskjellige oppskrifter.

FRITIDSGARN inneholder 1 norsk ull. Strikking og toving blir som en lek. Sitteunderlag, tøfler og plagg i flotte farger som passer til alle. Garnet er også velegnet til hele plagg.

Plagget må vaskes separat. Fargekart (colour chart). Herlig garn av høy kvalitet – alltid til en lav pris hos Nille. Flott garn til å strikke sokker, gensere, kofter, skjerf og babyteppe.

Velkommen innom og se det store utvalget av garn. Fire eller fem nøster garn per . Garnkvalitet : Cortina Soft (1 ull). Garnforbruk : lyselilla nr.

KnitAtHome er et fullsortiment kvalitetsbrand med garn til absolutt alle strikke- og hekleprosjekter, og selvsagt også til trendy. Felting Wool (Kan toves). Akkurat nå bruker jeg av det jeg har liggende, og det er mye rart, alt fra Cortina fra Nille til Wollmeise og Bugga! Når det kommer til salg bestemmer .

Vestlandsgarn og Superwash. Flere er sikkert lei av mine tøfler, men skitt…nå sier jeg meg fornøyd med masketall og lengde. Har nå strikket og tovet flere par i det siste, men ikke blitt helt fornøyd. Nu har jeg så veldig lyst å strikke nye votter, særlig dattera trenger nye. Men jeg har bare Iglo soft garn fra Trysil eller Cortina Soft fra Gjestdal.

Men jeg må ha en fiks ferdig oppskrift, for jeg har for lite erfaring til å kunne tilpasse oppskrifter til tynnere garn eller tykkere pinner osv. Har du tilfeldigvis et oppskrift . Jeg klaget min nød på Hobbyboden, og fant ut at flere hadde reagert på store forskjeller på nytt og gammelt garn fra Sandnes. Sendte en mail til produsenten, og fikk svar.

Det har økt i pris, det er lite tvunnet og ligner mer på Cortina Soft, men er mye mer udrøyt. Har ikke tort å tove det ennå, prøvde meg på .