Casa interiør forhandler

Jeg sitter derfor med et ganske stort varelager som jeg selger til reduserte priser. Alle ting er helt nye, og er fremdeles i esken. Har også noen ting fra Perfect Home som jeg selger.

Også disse er helt nye, og fremdeles i esken Priser kommer . Vurderer å prøve meg som forhandler for casa interiør.

Noen som har erfaring med dette som kan gi meg et lite innblikk? Casa Interiør Forhandler. Men sitter bare igjen med masse varer på lager jeg ikke får solgt.

Da er vi på vollan på besøk og jeg har med kataloger og kan ta bestillinger for de som ønsker å kjøpe seg noe fint til jul, eller kunne tenkt seg et gavekort til jul eller bursdagsgave ! Da er det bare og ta kontakt 🙂 Det er fult muligt og få kjøpt seg gavekort eller ønske seg i julegave 🙂 Katalogen på nett finner . Har akkurat mottat start pakken og gleder meg til å sette igang:) Lurer på om noen vil sende meg pm om hvordan dere gjør ting med home-party,salg utenom par. Anonymforum – Skravle – Foreldreforum. Er det noen som har erfaring med dette?

Vi trenger flere nye forhandlere for å dekke en stadig økende etterspørsel etter våre produkter. Du får en rikholdig startkolleksjon, fleksibel . Hjemmeside: Gå til hjemmeside. Epost: Benytt kontaktskjema under.

Besøksadresse: Sætrevegen møre og romsdal. Postadresse: Sætrevegen 12. Eller andre steder også for den saks skyl dersom vedkommende er villig til å sende varene til meg.

Det er umulig å oppdrive en forhandler her jeg bor, og jeg har ikke blitt formidlet til noen selv om . Selskapsform, Enkeltpersonforetak. Learn about working at CASA INTERIØR FORHANDLER JANNE-LISE HUNGNES. Join LinkedIn today for free. See who you know at CASA INTERIØR FORHANDLER JANNE-LISE HUNGNES, leverage your professional network, and get hired.

TilbudNOK6Førpris:NOK13Rabatt – inkl. Firkantet høy blomsterpotte i sølv, 25x15x15. CASASHOP STORE REGNEGADE 2. Denne tirsdagen har vært helt herlig og jeg har en fantastisk nyhet å dele med dere.

Dette er begge butikker hvor man må handle via forhandler og jeg er så glad for at skjønne Elin Pedersen vil stå for sponsing av bloggen.