Bordkort dåp mal

Hvordan lage bordkort til å feste på glasset. Tips til hvordan lage bordkort til dåp selv. Slik ser bordkortet ut når den er ferdig. Finn frem det du trenger: Hvit papp.

Små treklyper i rosa eller hvit.

Få krative ideer til Bordkort til barnedåp og kjøp materialene her Vi har alt til DIY Bordkort til barnedåp og enkle step-by-step veiledninger til deg. Mai er full av festdager med både bryllup, konfirmasjoner og 17. Lag din egen vri med et personlig bordkort.

Her er våre beste ideer. Vi har laget enkle maler til invitasjon, meny og bordkort som du kan laste ned og printe ut. Last ned gratis: Invitasjon, meny og bordkort til selskapet!

Skal du ha dåp , konfirmasjon eller bryllup?

Velg stil og ønsket mal , eller last enkelt ned alt i samme stil som en zip-fil: . Jeg brukte også dobbeltsidig teip, saks, og sirkelpunch til hjulene. Ja, – og en utskrevet mal til fasongen på bilen! Bilkort til barnedåp – DIY – invitasjon, bordkort , takkekort. Flere resultater fra forum.

Hjerte bordkort til konfirmanten,hjerte,konfirmasjon,dåp,barnedåp. A nice way to jazz up the simple white foldand you can . The inside was white chocolate mud cake a with vanilla buttercream filling. Love this clean, modern take on a traditional celebration cake. Made by Sweet by Nature, Melbourne VIC . Har fått et par forespørsler om hvordan jeg laget bordkortene til nevøen min sin dåp.

Jeg har laget de i iDraw (tilsvarende inkscape, bare litt mer funksjoner). Min ligner litt på en sånn halvliter kartong, men man kan lage de mer . Fest papiret til gaffelen og du har et fint . Selve kurset gikk på å lage innbydelser, men det ble også laget bordkort og takkekort i samme stil – til inspirasjon.

Blant annet innen temaet Dåp. Mens jeg var gravid så surfet jeg rundt på nettet etter bordkort ideer til dåpen. Jeg fant ganske fort denne og jeg ble helt forelsket i denne ideen! Først finne en mal på nettet og etter mye om og men og prøving så ble det riktig. Festen Starter Hos Oss – med servietter, bordløpere, bordkort , og mye annet bordpynt til dåp , navnefest, konfirmasjon og bryllup.

Stort utvalg av servietter og god på pris på servietter. Babysko- bordkort , dåpsvugge og dåpskjolekort! Noen uker før dåpen ringte jeg min søster og hørte om hun hadde tenkt å lage bordkort. Deretter brukte jeg denne kartongen som mal til resten av skoene:) Det finnes flere forskjellige maler til sånne type bordkort.

Vi printer dine digital bilder og gir deg norges beste fotobok. Med sikker lagring er bildene dine lagret trygt hos oss. Kreative bordkortidéer- og maler til bryllup, dåp , middager, barnebursdager, konfirmasjonsselskaper mm.

Enkelt brettbart bordkort. Altså – nå har jo ikke frøkna funnet veien ut av magen ennå, men når man sitter hjemme med diger bollemage og store bevegelige begrensninger, må man jo finne på noe. Så jeg har begynt å tenke litt på dåpen. Da fargepaletten var bestemt, begynte jeg å surfe på nettet etter . Mal på krone som buer utover i toppen. Fikk en del spørsmål om hvordan jeg laget kronen på toppen av boksen som går utover i toppen.

Jeg har tegnet den på frihån men jeg har prøvd og sette sammen en bildeserie med forklaring til dere. Denne malen er jo yppelig til å lage en litt anneledes . This Pin was discovered by Kristin Ingebretsen Aanensen. Discover (and save) your own Pins on Pinterest.