Biltema airbrush test

Airbrush fra clashohlson? IPMS Göteborg ipmsgoteborg. Modellsnack › Tips och tricks Bufret Lignende Oversett denne siden 24. Jag skulle gärna veta vad ni tycker om dessa två produkter från Biltema.

Men jag har ingen lust att lägga ut hundratals kronor för en enda airbrush , utan är ute efter en relativt billig men ändå prisvärd airbrush samt en tystgående kompressor, som inte väcker halva familjen så fort jag använder den. Jag vet att Jula och Biltema har sådana, men frågan är vilken .

Hyllplats: Välj varuhus Loading. Slut Begränsat lager I lager. Med överliggande koppar, och ml. För mer avancerad retuschering, nagel- och hantverksmålning, m. Test av Biltemas kompressorhorn.

Jeg har en stund vurdert å anskaffe airbrush -utstyr, men syns jeg finner. Biltema har siden den gang tatt inn en ny kompressor med vannavskiller og trykkregulator, samt flere utgaver av airbrushpistol og tilleggsutstyr. Hørt at isopropanol er tingen for akrylmalig, men har ikke testet det selv.

Börjar med en bild på de sprutor jag har hunnit sammla på mig under års tid.

Image Från vänster till höger: Biltema , . Her er bildebeviset på forskjellen mellom Biltema sin proff sprøyte og en virkelig proffsprøyte. Til venstre har vi Biltema og til høyre DeVILBISS GTI Pro. Det skal tillegges at jeg ikke er noen erfaren lakkerer, og dette er første gangen jeg bruker en proffsprøyte som krever såpass mye mer luft enn Biltema sin.

Jag gör mycket med just biltemas airbrush. Det verkar rätt dött i denna tråden, men jag provar igen. Hur är Biltemas airbrush kompressor? Julas, är ju ändå en kolvkompressor.

Köpte mig en airbrush och kompressor på Biltema idag, dom verkar fungera fint men det är lite svårt att veta vilken konsistens på färgen som är bäst. Sedan vill jag veta vad ni använder för sorts färger. Det jag helst vill använda är vattenbaserad färg som man sedan klarlackar. Så rada gärna upp märken på . Idag fick jag testa den, och det är så himla kul!

Denne ble plassert i diskusjon da den ikke er direkte datarelatert, men passer ikke helt inn i de andre underforumene. Etter litt kjapp googling fant jeg . Köpte min på Biltema efter att ratat den från Olsson i Sjön, den fungerar suveränt om man bara tar bort den bakre plasthållaren, röret. Fyller på färg upptill, siktar in mig på ett vitt ark, provar med att dra nålstiftet till rätt läge under processen, baktill , skruva till lite och sedan är det bara att spruta.

Må man bruke airbrush for å få en fin overflate, eller klarer man å få et ok resultat med pensel?

Hva må jeg gjøre før lakkingen. Er det forresten noen her som har prøvd de airbrushene fra Biltema ?