Arabia porselen stempel

Jeg tror ikke det fantes et norsk kjøkken uten flere ting fra denne produsenten. Du husker disse ikke sant? Lurer du på hvor gamle tingene dine er?

Sjekk stempelet under mot stemplene du finner her! Print ut siden og putt den i lommen til .

Ved en oppryddning i mitt hjem mens jeg var bortreist ble dette kastet 😈 ,,,nå finner jeg ikke . Folk har mye mer verdifullt porselen enn de tror, og noen blir overrasket, for ikke alt er stemplet. En danske jeg hjalp med vurdering hadde kjøpt en kjenge for en hundrelapp en gang, en dyp skål med et . Oval fat, Landscape Blue. Normal slitasje, rundt kanten. Dekoren er ruglete med fordypninger.

Hvit porselen med bladdekor.

Eg likar det godt – kanskje ikkje heilt meg med alle desse blomane, men det er jo fra farmor, og eg gler meg til å ta det i bruk. Mugger framstilles vanligvis av keramikk (steintøy og porselen ), glass eller plast, men solide serveringsmugger kan også lages av metall som aluminium, stål og tinn. Epla er et nettsted for kjøp og salg av håndlagde og andre unike ting! Gustavsberg- Ranka-Stig Lindberg- Tekanne.

Firkløveren- Stor mugge. Retro- Hundemor med to hvalper. Vakker vintage tekanne fra England. Herend- Gitterfat i porselen – Håndmalt. Arabia – TAIKA- Stor tekanne.

Jie- Høy figur- Ewa Jarenskog. PP-stråmønster deler med blått stempel , 300. Figurer i porselen H:18cm. Broderte duker,brikker mm.

Gå på spennende eventyr i de finske skogene med Mummitrollene og alle hans venner. Du kan fritt velge mellom fantastiske motiver .

Vi har nå 1arabia porselen fra Finn. Grunnleggjaren var skipsreiar Johan Jeremiassen, medan tyske Carl Maria Bauer leidde oppbygginga av fabrikken. PP, som fabrikken òg vert kalla, er den største turistattraksjonen i Porsgrunn. Fabrikken ligg heilt nede ved .