Arabia gammelt servise

Hele og pene, ingen skår eller krakkelering. De eldste Porsgrund-gjenstandene går fremdeles høyt. Har du et helt, gammelt barneservise kan det gå for skyhøye priser, Det Riflede fra Tias Eckhoff og Spire fra Konrad Galaaen er også verdifullt.

Utgåtte serviser fra Porsgrun . Arabia har produsert dekketøy og kjøkken porselen i over 1år.

Jeg tror ikke det fantes et norsk kjøkken uten flere ting fra denne produsenten. Du husker disse ikke sant? Lurer du på hvor gamle tingene dine er? Sjekk stempelet under mot stemplene du finner her!

Print ut siden og putt den i lommen til . Gammelt arabia landscape servise i deler. Selges samlet for under 100kr pr stk! Nydelig gammelt servise Soløye Figgjo – 65.

Smørboks fra Figgjo Flint fra Bevare meg vel! Dette er eit skudd i mørket, men kanskje nokon har tips til kor eg skal leite for å finne meir info om eit servise eg har overtatt etter mi farmor. Eg likar det godt – kanskje ikkje heilt meg med alle . Det er stemplet Arabia Suomi Finlandia.

Blå-grått i fargen med blått mønster. Inneholder serveringsfat 36cm, serveringsfat 30cm, terriner ( den ene uten lokk), potetfat, sausenebb, flate tallerkener, dype tallerkener, . Her finner du en oversikt over noen av de mest populære Arabia servisene. Mumietrollet barne servise med bestikk. Til fest har jeg en blanding av gammelt , nedarvet Royal Copenhagen Musselmalet helblonde, og nytt Mussel Mega.

Har Victoria fra Firkløveren som pen- servise , fikk det av farmor for noen år siden. Flamingo er fint, og ikke så. Jeg vant loddtrekningen, men byttet til meg noe annet fra en av kusinene mine (et gaaaammelt arabia – servise ). Det kommer an på materialet.

Er det antikk porselen med gullkant ville jeg kun vasket det med håndvask. Nye serviser tåler mye mer og kan vaskes på de fleste programmer i oppvaskmaskinen. Men jeg ville lest i manualen først, sier Katrin . Bufret Inovasjon og tradisjon gir et unikt grunnlag som Rosenthal har sprunget ut fra.

I årtier har Rosenthal alltid vært levende og fascinerte, forendte og motiverte av viljen til å skape det beste desginet i alle tider – Det som er . Upsala–Ekeby-konsernets.